LLIBRE ESTIMADÍSSIM


Cada trimestre des de la Comissió de Biblioteca de l'escola recomanam el treball d'un llibre. Seleccionam llibres atractius, sobretot àlbums il·lustrats, que tractin sobre diferents valors que volem treballar a l'escola. 

DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ?

Aquest és el llibre estimadísim que hem triat per treballar el tercer trimestre.

A na Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs... però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat... Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han semblat tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els petons?

 

 

UNA ALTRA COSA

Aquest és el conte que hem triat des de la Comissió de biblioteca per treballar durant el segon trimestre.

És un llibre que treballa l’acceptació de les diferències entre les persones, i com, a partir de la tolerància, es pot gaudir de l’amistat. Aquest llibre, ens permetrà reflexionar amb els infants sobre l’acceptació de les seves diferències i les actituds de respecte cap a les persones, valorant la diversitat i la tolerància com aspectes positius.

 

 

 

També us deixam el següent vídeo on narren el conte:


   

ELS COLORS DE LA NOSTRA PELL


 Aquest és el llibre que hem treballat el primer trimestre.

Na Lena vol pintar un quadre d'ella mateixa. Pensa pintar la seva pell de color marró, però quan surt a passejar pel seu barri, se n'adona que existeixen moltes tonalitats d'aquest color.  Aquest llibre, a través de la mirada d'una nina que comença a veure el el món d'una manera diferent, és un elogi de les diferències i els paescuts que constituexen un vincle entre les persones.

Karen Katz va escriure aquest llibre per na Lena i els seus amics com a homenatge a la seva diversitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario